Lördag den 19:e oktober är det dags för tävling i Göteborg. Anmälningen är nu stängd och vi blir ett stort gäng, hela 58 personer, med tävlande, coacher, domare och supporters. Jättekul! Alla (tävlanden, coacher och föräldrar, barn, vänner) som har anmält att de åker och bor med klubben har plats på bussen och på vandrarhemmet. 

För er som åker med klubben ner är avfärd fredag 18:e oktober kl 12.00 från UKK (Uppsala konsert och kongress). Vi samlas framför huset på Storgatan. Var på plats senast 11.45. På vägen stannar vi för en kortare paus ungefär halvvägs då det finns möjlighet att äta. På lördagen åker vi hem när tävlingen är slut, vi räknar med att vara tillbaka i Uppsala ca kl 23.30 på kvällen.

I Göteborg bor vi på Göteborgs vandrarhem: http://www.goteborgsvandrarhem.se/

Klubben står för anmälningsavgift till tävlingen men för boende och buss gäller följande kostander:
Vandrarhem och buss: 700 kr
Bara vandrarhem: 300 kr
Bara buss: 400 kr
Betalning görs kontant eller med swish på bussen. 

Vid eventuella frågor kontakta Karin, Cristina eller Thomas på mejl: uppsalatkd@gmail.com eller telefon: 073 626 8334 (Karin), 073 716 8170 (Thomas), 

Packlista:
Obligatoriskt: SÄNGKLÄDER*, TKD-pass, Dobok (dräkt) och bälte, Tandskydd (för alla som ska sparras), Suspensoar (för alla killar som ska sparras), handduk, Medicin (om man behöver det)

Bra att ha: Träningsoverall eller liknande att ha över dräkten under tävlingsdagen, Skydd (om man har egna annars finns klubbens att låna), Matsäck under tävlingsdagen (finns Ica bredvid vandrarhemmet i Göteborg), Pyjamas och hygienartiklar

*Det går att hyra sängkläder på vandrarhemmet till en extra kostnad. Om ni vill göra det behöver ni kontakta vandrarhemmet själva innan avresa.