Uppsala Taekwon-Do har ingått ett samarbete med Intersport när det gäller träningsoveraller och andra träningsartiklar. Vi valde Intersport för att det skulle bli så enkelt som möjligt för alla medlemmar att handla när man behöver. Nu är vår nya beställnings sida klar och nu kan alla börja beställa.

Efter sommaren så kommer Intersport att få en ny beställningsportal och med den mer funktioner, då dagens har lite brister.

Hur handlar jag

Genom att klicka in dig på vår inköpssida så kommer då åt de artiklar som klubben valt att ha tillgängliga för alla

team.intersport.se/uppsala-taekwon-do-klubb

Information om inköpssidan

Alla artiklar har ett eller flera tryck som inte kan ändras (tex. Uppsala TKD texten på ryggen). Sedan finns det några som ni själva kan välja om ni vill ha (sverigeflagga, Namn, Initialer). Detta framgår på varje artikel ni väljer.

Sverigeflagga heter ”litet tryck” på hemsidan (en av bristerna i den gamla portalen)

Special artikel:

Vi har lagt in en huvtröja som man dessvärre måste beställa genom att mejla in sin beställning. Detta kommer att ändras framöver då Intersport kommer att byta sin beställningsplattform efter sommaren. Detta står på artikeln på hemsidan också

Team.uppsala@intersport.se

Fler artiklar

Fler artiklar kan ev. blir tillgängliga längre fram. Om det är så att ni saknar något eller har tips på en artikel ni saknar så är ni välkomna att återkoppla till honzik@sofka.se som då kan undersöka detta och eventuellt få den upplagd.

Stötta Uppsala Taekwon-Do:

Genom att bli medlem på Intersport och välja Uppsala TKD som den förening som du stöttar så får Klubben 3% på alla köp du gör hos Intersport utan någon extra kostnad för dig.

 

Har du några frågor om beställningssidan eller artiklarna så kan du mejla till honzik@sofka.se

Mvh
Honzik