Varmt välkomna på sommarläger i Skebobruk med Uppsala Taekwon-do klubb!

För tredje året i rad arrangerar Uppsala Taekwon-do klubb ett sommarläger i vackra Skebobruk utanför Norrtälje. I år har vi fått ett fint bidrag från Uppsala läns barnavårdsförbund, ”Guldkant på tillvaron”, och vi kommer ha extra fokus på välmående och gemenskap. Det blir tre dagar fyllda av träning, lek och umgänge för barn och vuxna.

Var: Skebobruk (ca 50 minuter från Uppsala)
Adress: Skebohallen, Skebovägen 19, 763 93 Skebobruk
Parkering: Finns utanför Skebohallen
Tid: Fredag 7 juni 16.00 – söndag 9 juni 14.00
Kostnad: Under 21 år: 100 kr, över 21 år: 300 kr. Familjerabatt: 20 % per familjemedlem
Betalning: Samlar vi in på plats, swish eller kontant
Mat: Middag, frukost och lunch äter vi gemensamt
Boende: Vi sover över i gympasalen. Det finns några madrasser för den som inte har eget liggunderlag. Vill man går det bra att tälta utanför gympasalen.
Träning: Vi blandar mönster, teknikträning, självförsvar, sparring, fysövningar och lek. Om vädret tillåter tränar och leker vi både utomhus och inomhus i Skebohallen. Barn- och vuxengruppen tränar både uppdelat och gemensamt under dagarna.
Gemenskap: I år kommer vi bjuda in externa föreläsare som leder oss i samtal och övningar om ungas välmående. Mer info kommer.
Föräldrar: Alla föräldrar är inbjudna att delta vid middag och gemensam aktivitet på fredagskvällen (anmälan till middagen för föräldrar sker via formuläret på hemsidan). Vi behöver även hjälp från en grupp föräldrar som är med hela lägret. Ni som är intresserade av detta, hör av er till Thomas eller Karin direkt!
Packning: Dobok, skydd (vuxengruppen), bad- och regnkläder, handduk, löparskor (vuxna), sovsäck, liggunderlag, eventuella mediciner etc.
Övrigt: Vi hjälps åt att plocka fram mat, diska och städa
Om Skebobruk: Skebobruk är en liten bruksort norr om Norrtälje. För helgen har vi hyrt Skebohallen, en stor gympasal med dam- och herromklädesrum, och Smedjan, en festlokal där vi kommer äta måltiderna. Det finns en fin badplats nära Smedjan.
Anmälan: Via länk: https://forms.gle/K3Fm64mGEyrYHdrU8
Frågor: Kontakta Karin (karin.forss@gmail.com, 0773626 8334) eller Thomas (thomashakanen@hotmail.com, 0737168170)

Sista dag för anmälan är 19 maj!