Lördagen den 25:e mars tävlar vi i Göteborg igen! Alla tävlande och familj och vänner som vill följa med ska anmäla sig nedan.

Vi kommer att hyra en buss som åker ner till Göteborg fredagen den 24:e mars och hem efter tävlingen på lördagen den 25 mars. Bussen åker kl 12.00 från Vaksala torg. Betalning för transport och boende sker på bussen, exakt summa beror på hur många vi blir men runt 800 kr. För er som åker med egen transport börjar tävlingen med registrering kl 08:30 på Valhalla sporthall (Hall A) i Göteborg.

Sista dagen för anmälan är FREDAG 10 februari och anmälan är bindande! Tävlingen är öppen för 9 gup (gult streck) och uppåt.

Om ni har några frågor prata med Helena på träningen eller mejla hliljestroem@yahoo.se

OBS 1: När ni anmält er får ni ett bekräftelsemejl – om ni inte får det kontakta Helena eller anmäl er igen.

OBS 2: Anmälan är bindande , ändrar en sig efter sista anmälningsdag blir en ändå betalningsskyldig eftersom vi räknar ut priset för buss och boende baserat på antalet resenärer. Ni betalar samma pris för enkelväg som tur och retur med bussen. Vänligen prata med oss om ni är osäkra på ert behov av boende/transport när ni anmäler er. Blir du sjuk och inte kan följa med står klubben för avgiften.

OBS 3: När ni anmäler er godkänner ni att vi sparar era personuppgifter för anmälan till tävlingen.

Välkomna med er anmälan 🙂