Lördagen den 20:e november åker vi till Göteborg för tävling – äntligen! Alla tävlande och familj och vänner som vill följa med ska anmäla sig nedan.

Vi kommer att hyra en buss som åker ner till Göteborg fredagen den 19:e november och hem efter tävlingen på lördagen. Vi brukar vara tillbaka i Uppsala ca 23.00.

Bussen åker 12.00 från Vaksala torg fredag den 19:e. Betalning för transport och boende sker på bussen med swish, exakt summa beror på hur många vi blir men runt 800 kr. För er som åker med egen transport börjar tävlingen med registrering kl 08:30 på Valhalla sporthall (Hall A) i Göteborg.

Sista dagen för anmälan är TISDAG 12 OKTOBER, anmälan är bindande. Tävlingen är öppen för 9 gup (gult streck) och uppåt.

Om ni har några frågor prata med Alfons eller Cristina på träningen eller mejla Karin, karin.forss@gmail.com.

OBS 1: När ni anmält er får ni ett bekräftelsemejl – om ni inte får det kontakta Karin eller anmäl er igen.

OBS 2: Anmälan är bindande , ändrar en sig efter sista anmälningsdag blir en ändå betalningsskyldig eftersom vi räknar ut priset för buss och boende baserat på antalet resenärer. Vänligen prata med oss om ni är osäkra på ert behov av boende/transport när ni anmäler er. Blir du sjuk ska du inte följa med och då står klubben för avgiften.

OBS 3: När ni anmäler er godkänner ni att vi sparar era personuppgifter för anmälan till tävlingen.

Välkomna med er anmälan via länken

Länk till tävlingsregler