Hej klubben! Nu är det äntligen dags för träning igen! Den 22 augusti har vi ett engångsläger i Prästängshallen i Sigtuna! Vi har bokat den stora budolokalen men om vädret tillåter kommer vi även att kunna vara utomhus! Det ligger en fin badplats i närheten och det blir förhoppningsvis mycket bad och lek såväl som träning!

Vi blir totalt 34 tränande och ett mindre antal föräldrar, så alla kommer att kunna vara i salen – men vi hjälps alla åt att hålla avstånd och göra det bästa av rådande situation. Tyvärr kan vi inte ta med nybörjare på lägret men ni är väldigt välkomna till terminsstart.

Lägret kommer att hållas i Prästängshallen i Sigtuna cirka 40 min utanför Uppsala. Träningen börjar 10.00 (kom ombytta och var på plats 15 min innan). För de som vill och kan åka kollektivt är det möjligt med pendeltåg och buss (se UL hemsida).

Länk till Prästängshallen: https://www.sigtuna.se/kultur-och-fritid/idrott-motion-och-friluftsliv/idrottsanlaggningar/sporthallar/sigtuna.html

Vi tränar kl. 10.00 till ca kl. 16.30 med paus för lunch. Klubben bjuder på lunchsmörgås. Ta med egen vattenflaska och ev. mellanmål. De som vill stannar sen kvar för bad där det även finns grillmöjligheter om vädret tillåter (ta då med något eget att äta).

Om du har några frågor kan du kontakta Karin (0736268334, karin.forss@gmail.com) eller Sara E (sara.m.ericson@gmail.com)

KOM IHÅG LISTA:
Dobok (KOM OMBYTT)
Vattenflaska
Ev. mellanmål
Badkläder (för den som vill bada)
Något att grilla (för den som vill)
Stanna hemma om du känner dig sjuk!

Om du har några frågor eller är sjuk/av annan anledning inte kan delta, kontakta Karin (0736268334, karin.forss@gmail.com) eller Sara E (sara.m.ericson@gmail.com)