Sommarläger 8-10 juni, info om avfärd etc.

Hej!

Nu är det bara några dagar kvar till helgens träningsläger och vi ser fram emot en solig, rolig och träningsfylld helg tillsammans! Totalt blir vi 59 st barn och vuxna :D
Här kommer lite praktisk information, läs gärna igenom det och hör så klart av er om ni har några frågor.
-  Då priset för busstransport höjts och många föräldrar kan hjälpa till att skjutsa kommer vi åka bil till och från Skebobruk. Vi samlas kl 16.30 på fredag på Vaksala torg, hörnet Salagatan/Roslagsgatan. Alla har blivit tilldelade plats i en bil så det är viktigt att ni kommer i tid för att det ska gå så smidigt som möjligt. I Skebobruk samlas vi i Skebohallen (se vägbeskrivning längst ner). När alla är framme i Skebohallen börjar vi med en gemensam samling innan vi går till Smedjan för middag och lekar.
- Under lägret kommer vi att sova och träna i Skebohallen och äta mat i Smedjan som ligger en kort promenad därifrån. Det finns lite madrasser i gympahallen men säkrast är att ta med eget liggunderlag.
- På söndagen avslutar vi med gemensam lunch och städning innan avfärd kl 14.00. Föräldrar som hämtar då kan köra till Skebohallen där det finns en parkeringsplats direkt utanför hallen.
- Vi uppskattar jättemycket att så många föräldrar sagt att de vill hjälpa till med mat under helgen, vi har gjort en planering över måltiderna och går igenom det på plats på fredag.
- För packlista och lite mer info se inbjudan. Det finns en jättefin badplats precis vid Smedjan så kom ihåg badkläder!
- Betalning (300 kr under 18, 400 kr över 18 med 20% familjerabatt) samlar vi in på plats, swish eller kontant.
- Det finns ingen affär i Skebobruk så eventuell mat, godis eller dricka som ni vill ha med er utöver de gemensamma måltiderna är det bäst att köpa med sig från Uppsala.
PS: Alla barn som har ombeds ta med en ficklampa för hemlig aktivitet på lördagkväll….
Hälsningar,
Karin och Thomas
Vägbeskrivning Uppsala-Skebobruk: Väg 288, sväng av vid Rasbo, följ skyltar mot Hallstavik, kör till vägen tar slut. Ta höger till Norrtälje och fortsätt tills du kommer till Skebobruk. Skebohallen ligger bredvid skolan som har adress Skebovägen 19.

Kommentering avstängd.

Nyheter

 • Anmälan öppen Göteborg Taekwon-do Championships 2018

  Hej! Lördagen den 27:e oktober åker vi till Göteborg för tävling. Alla tävlande och familj och vänner som vill följa med ska anmäla sig nedan. Vi kommer att hyra en buss som åker ner till Göteborg fredagen den 26:e och hem efter tävlingen på lördagen. Tävlanden kommer att få förtur i bussen med troligtvis får […]

 • Tider höstterminen

  Hej! Nu hittar ni terminens träningstider under ”vuxengruppen” – ”schema”, alternativt ”juniorgruppen”-”schema”. Ha det gott!

 • Janne 50 år

  Sabumnim Janne har fyllt 50 år. Vi i klubben gratulerar honom och hoppas det blir många fler år. Vi vill även passa på att tacka Janne för hans stora engagemang i klubben, både i styrelsen och som tränare. Stort grattis Janne önskar taekwon-do familjen!

 • GDPR

  Hej! Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar. Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 ersattes personuppgiftslagen av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven […]

 • Terminsstart

  Söndag 26:e augusti är det terminsstart

 • Tävling Göteborg

  Hej alla! Lördag 27:e oktober är det dags för tävling i Göteborg. Boka in det i era kalendrar redan nu!