Sommarläger 8-10 juni, info om avfärd etc.

Hej!

Nu är det bara några dagar kvar till helgens träningsläger och vi ser fram emot en solig, rolig och träningsfylld helg tillsammans! Totalt blir vi 59 st barn och vuxna :D
Här kommer lite praktisk information, läs gärna igenom det och hör så klart av er om ni har några frågor.
-  Då priset för busstransport höjts och många föräldrar kan hjälpa till att skjutsa kommer vi åka bil till och från Skebobruk. Vi samlas kl 16.30 på fredag på Vaksala torg, hörnet Salagatan/Roslagsgatan. Alla har blivit tilldelade plats i en bil så det är viktigt att ni kommer i tid för att det ska gå så smidigt som möjligt. I Skebobruk samlas vi i Skebohallen (se vägbeskrivning längst ner). När alla är framme i Skebohallen börjar vi med en gemensam samling innan vi går till Smedjan för middag och lekar.
- Under lägret kommer vi att sova och träna i Skebohallen och äta mat i Smedjan som ligger en kort promenad därifrån. Det finns lite madrasser i gympahallen men säkrast är att ta med eget liggunderlag.
- På söndagen avslutar vi med gemensam lunch och städning innan avfärd kl 14.00. Föräldrar som hämtar då kan köra till Skebohallen där det finns en parkeringsplats direkt utanför hallen.
- Vi uppskattar jättemycket att så många föräldrar sagt att de vill hjälpa till med mat under helgen, vi har gjort en planering över måltiderna och går igenom det på plats på fredag.
- För packlista och lite mer info se inbjudan. Det finns en jättefin badplats precis vid Smedjan så kom ihåg badkläder!
- Betalning (300 kr under 18, 400 kr över 18 med 20% familjerabatt) samlar vi in på plats, swish eller kontant.
- Det finns ingen affär i Skebobruk så eventuell mat, godis eller dricka som ni vill ha med er utöver de gemensamma måltiderna är det bäst att köpa med sig från Uppsala.
PS: Alla barn som har ombeds ta med en ficklampa för hemlig aktivitet på lördagkväll….
Hälsningar,
Karin och Thomas
Vägbeskrivning Uppsala-Skebobruk: Väg 288, sväng av vid Rasbo, följ skyltar mot Hallstavik, kör till vägen tar slut. Ta höger till Norrtälje och fortsätt tills du kommer till Skebobruk. Skebohallen ligger bredvid skolan som har adress Skebovägen 19.

Kommentering avstängd.

Nyheter

 • Chrille 50 år

  Christer är en av våra ledare som varit aktiv många år i klubben. Han är en mycket uppskattad ledare och medlem av alla i klubben och även föräldrar. Vi i klubben vill tacka Christer för hans stora engagemang och vill passa på att önska honom en riktigt härlig födelsedag. Tack för allt du gör och […]

 • Sommarläger 8-10 juni, info om avfärd etc.

  Hej! Nu är det bara några dagar kvar till helgens träningsläger och vi ser fram emot en solig, rolig och träningsfylld helg tillsammans! Totalt blir vi 59 st barn och vuxna Här kommer lite praktisk information, läs gärna igenom det och hör så klart av er om ni har några frågor. –  Då priset för […]

 • Förtydligande sommarträning

  Hej! Varje tisdag under sommaren är det fri sommarträning för medlemmar i vuxengruppen. Alltså ingen ordinarie träning. Ha en skön sommar!

 • Sommarträning

  Hej! Tisdagar fram till midsommar och hela augusti är det sommarträning 19.00-21.00 i hall F för klubbmedlemmar. Välkomna!

 • Inbjudan till sommarläger i Skebobruk

  Hej! Nu är inbjudan öppet till Uppsala Taekwon-do klubbs sommarläger i Skebobruk 8-10 juni! Vi ser fram emot tre dagar fyllda med träning, lek och umgänge för barn och vuxna. Klubbens medlemmar liksom andra medlemmar i föreningen är välkomna att delta. Vi ser också gärna att föräldrar och eller vänner till medlemmar följer med och […]

 • Dagsläger 6 maj

  Söndagen den 6 maj kommer vi att ha ett dagsläger för att få lite extra träning innan graderingen och ha kul tillsammans så klart. Träningen kommer att börja kl 1o.oo på Fyrishov (hall E) för både barn- och vuxengruppen. Kl 12.00 har vi lunchpaus (alla tar med sin egen matsäck). Kl 14.00 avslutas träningen för barngruppen […]