GDPR

Hej!

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar.

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 ersattes personuppgiftslagen av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar du den här: Integritetspolicy 

Hälsningar,
Styrelsen

Kommentering avstängd.

Nyheter

  • Anmälan öppen Göteborg Taekwon-do Championships 2018

    Hej! Lördagen den 27:e oktober åker vi till Göteborg för tävling. Alla tävlande och familj och vänner som vill följa med ska anmäla sig nedan. Vi kommer att hyra en buss som åker ner till Göteborg fredagen den 26:e och hem efter tävlingen på lördagen. Tävlanden kommer att få förtur i bussen med troligtvis får […]

  • Tider höstterminen

    Hej! Nu hittar ni terminens träningstider under ”vuxengruppen” – ”schema”, alternativt ”juniorgruppen”-”schema”. Ha det gott!

  • Janne 50 år

    Sabumnim Janne har fyllt 50 år. Vi i klubben gratulerar honom och hoppas det blir många fler år. Vi vill även passa på att tacka Janne för hans stora engagemang i klubben, både i styrelsen och som tränare. Stort grattis Janne önskar taekwon-do familjen!

  • GDPR

    Hej! Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar. Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 ersattes personuppgiftslagen av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven […]

  • Terminsstart

    Söndag 26:e augusti är det terminsstart

  • Tävling Göteborg

    Hej alla! Lördag 27:e oktober är det dags för tävling i Göteborg. Boka in det i era kalendrar redan nu!