Anmälan öppen Göteborg Taekwon-do Championships 2018

Hej!

Lördagen den 27:e oktober åker vi till Göteborg för tävling. Alla tävlande och familj och vänner som vill följa med ska anmäla sig nedan. Vi kommer att hyra en buss som åker ner till Göteborg fredagen den 26:e och hem efter tävlingen på lördagen. Tävlanden kommer att få förtur i bussen med troligtvis får alla plats. Exakta tider för avfärd kommer senare. Betalning för transport och boende sker på bussen, exakt summa beror på hur många vi blir men runt 700 kr. För er som åker med egen transport börjar tävlingen kl 08.30 på Valhalla sporthall (Hall A) i Göteborg.

Sista dagen för anmälan är 25:e september, anmälan är bindande. Tävlingen är öppen för 9 gup (gult streck) och uppåt, i år finns även en veteran-klass för 40+.

Om ni har några frågor prata med Karin eller Thomas på träningen eller mejla uppsalatkd@gmail.com.

OBS 1: När ni anmält er får ni ett bekräftelsemejl – om ni inte får det kontakta Karin eller Thomas eller anmäl er igen.

OBS 2: Anmälan är bindande, ändrar en sig efter sista anmälningsdag blir en ändå betalningsskyldig eftersom vi räknar ut priset för buss och boende baserat på antalet resenärer.

OBS 3: När ni anmäler er godkänner ni att vi sparar era personuppgifter för anmälan till tävlingen.

Välkomna med er anmälan :)

LÄNK TILL ANMÄLAN: https://goo.gl/forms/xfqtbxxrsP9EqnoQ2

Kommentering avstängd.

Nyheter

 • Information inför tävlingen

  Hej! Lördag den 27:a oktober är det dags för tävling i Göteborg. Anmälningen är nu stängd och vi blir ett stort gäng, hela 65 personer, med tävlande, coacher, domare och supporters. Jättekul! För er som åker med klubben ner är avfärd kl 12.00 från UKK (Uppsala konsert och kongress). Vi samlas framför huset på Storgatan. Var på plats senast […]

 • Nya tider torsdagsträning

  Från och med nästa vecka slås torsdagsträningen ihop och alla tränar tillsammans 18:30-20:30 (gäller vuxengruppen).

 • Anmälan öppen Göteborg Taekwon-do Championships 2018

  Hej! Lördagen den 27:e oktober åker vi till Göteborg för tävling. Alla tävlande och familj och vänner som vill följa med ska anmäla sig nedan. Vi kommer att hyra en buss som åker ner till Göteborg fredagen den 26:e och hem efter tävlingen på lördagen. Tävlanden kommer att få förtur i bussen med troligtvis får […]

 • Tider höstterminen

  Hej! Nu hittar ni terminens träningstider under ”vuxengruppen” – ”schema”, alternativt ”juniorgruppen”-”schema”. Ha det gott!

 • Janne 50 år

  Sabumnim Janne har fyllt 50 år. Vi i klubben gratulerar honom och hoppas det blir många fler år. Vi vill även passa på att tacka Janne för hans stora engagemang i klubben, både i styrelsen och som tränare. Stort grattis Janne önskar taekwon-do familjen!

 • GDPR

  Hej! Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar. Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 ersattes personuppgiftslagen av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven […]